• Current

Ние сме и тук!  

   

ДГ „Радост“ спечели Проект по Националната кампания „Чиста околна среда 2018г."

и обявения от МОСВ и ПУДООС конкурс на тема „Обичам природата и аз участвам“.

          Проектът на тема „Природата – приказна магия“ е на стойност 4 999,58 лв.

С тези средства е предвидено закупуването и монтирането на Комбинирано игрово съоръжение – 1 брой,

Пързалка – 1 брой и Тематично съоръжение – кола - 1 брой, с помощта на които децата ще учат и изследват нагледно природата,

ще формират у себе си отговорност към всички компоненти на околната среда, но и ще им набавя така необходимата физическа активност.

         За облагородяването на дворното пространство ще се закупят разсади на три вида дървета, четири вида билки и три вида цветя.

Ще се поставят на подходящи места и хранилки за птици.


ДГ „Радост“ спечели Проект по Национална програма „Информационни и комуникационни технологии в системата на предучилищното и училищното образование“ на стойност 2 882,00 лв. С тези средства е предвидено закупуването на Интерактивна дъска – 1 брой и Лаптопи – 3 броя, с цел подпомагане на детската градина и предучилищното образование, чрез внедряване на модерни средства за обучение.


Протокол от класиране за прием на деца в ДГ "Радост" за учебната 2017/2018г.


"Играем и мечтаем заедно"

На 04.05.2017г. Детска градина „Радост“, град Ямбол отбеляза своя 70 - годишен юбилей. Домакин на тържествения концерт под мотото „Играем и мечтаем заедно“ бе НЧ „Пробуда - 1909“, град Ямбол. Във фоайето на читалището бе подредена изложба, представяща развитието на детската градина през годините. Присъстваха много гости, включително бивши колеги и възпитаници на детската градина. Получени бяха поздравителни адреси и цветя от Кмета на Община Ямбол – г-н Георги Славов, от Началника на РУО – Ямбол – г-н Красимир Стоилов, както и от други институции и детски градини. Приветствено слово произнесе г-жа Илиана Бицова – зам.кмет на Община Ямбол, която връчи и подаръци за децата от името на кмета на Община Ямбол - г-н Георги Славов. Директорът на ДГ „Радост“ - Марияна Тодорова, благодари на всички, допринесли за развитието на градината през тези 70 години. Всяка група от детска градина “Радост” се представи с изпълнение - народен танц. Поздрав имаше и от формация на читалището-домакин – детски танцов състав “Каргончета”. Като на истински рожден ден празникът завърши с огромна торта.

Моменти от празника може да видите тук или в раздел "Галерия"

cdg radost plakat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Document page 0014

 

 

 

 

 

 

Document page 0013

 

   
© cdgradost.net